Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild från min egen dator!


Bakom nejden vankas våren!

Kungs Bores tid är här

Men bakom nejden vankas våren

 

Tålamod att härda ut

Snart värms vi av nya tider

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-07)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 387 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-07 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för de orden! :)
2016-01-11

  Linda CH VIP
Härligt och hoppfullt!
2016-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Efter nyår
gäller endast
ett spår, vi går
mot vår, som Du
säger, och snart
är ju hela den vår!
****************
2016-01-09

  Fem hjärtan VIP
Vackert och hoppfullt!
2016-01-09

  Teresia Ridell
Härligt ljust och hoppfullt !
2016-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord, men vi får ta dagarna som de kommer...
2016-01-08

  Alysse VIP
Längtans rader om vad som vankas
Härligt och åh så vacker bild!
2016-01-08

  Rise Little One
Kung Bore är snäll i år ser det ut som ;)
2016-01-07

  louisegirl
Jaa, så hoppfullt och skönt :)
Fint skaldat!
2016-01-07

    Dan Myrbeck
Bra och hoppfullt
skaldat!
2016-01-07

  Chawa VIP
Även Skåne har nu fått lite vitt puder och några minusgrader. Jodå, detta ska vi härda ut. Allt har sin tid...
2016-01-07

  Anya VIP
Jaa den 15 januari har halva vintern gått.
2016-01-07

  Ingrid Trolle
En skön påminnelse
om att tiden inte står
still
2016-01-07

  StinaJ VIP
Nu gäller det att härda ut. Kallt ute, skulle nog inte stå ut om jag inte visste att våren kommer till slut.
2016-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Inte en enda snöflinga i sikte, men vinden är isande kall.
Tålamod, ja, det kan behövas.
2016-01-07

    ej medlem längre
Just så..är det!
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin