Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


En kväll värd att minnas 4

Jag går in till Karin och ser mina vänner sitta runt hennes säng.
Genast kommer allihopa fram till mig och utbrister :
- Var sjutton tog du vägen ? ?
- Lugna ner er ! Precis när jag skulle ringa till Restaurangen kommer samma kille som tog fast mig i bussen, han har problem vi måste försöka hjälpa honom med.Hans bror har blivit kidnappad och han får inte ta kontakt med polisen annars dör brodern.
Åter igen började alla prata i mun på varann och tyckte det va så hemskt.
Jag försökte lugna ner dem och sa - Nu ska vi va lugna och bestämma en plats och hur vi ska hjälpa Igge .
- Igge sa Inger , Isabelle och Inez samtidigt och bara skrattade som fån sedan sa dem : -Du skojar ??
Vi är detektiverna med Initiativ, Insyn, Integritet och Is.
Vet han om det förresten ? Du har väl inte sagt nåt ??
Jag började skratta som en tok , för självklart hade jag glömt vårat detektivgäng med Ina.
-Nej, jag har inte sagt nåt, glömde bort oss för stunden på grund av hans problem med brodern.
Vi får ses på vårat 'hemliga hus' , prata lite och sen bestämma ett möte med Igge.
Vilka människor gör något sådant idag ? Kidnappar någon . .




Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-07 12:34



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Rast vidare till nästa del/ kram
2016-01-11

  Lindha W Gustavsson
Hur skall detta sluta??
2016-01-09

    ej medlem längre
Har blivit beroende av dina kortnoveller.
Så väl skrivet!
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP