Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen höna


och så är det det där med ägg
det där som jag fortfarande grunnar över
likt Rodins Tänkaren
nej inte hönan
ägget!
och det är okomplicerat på ytan
fundamentalt spännande i kärnan
faktiskt stoff för en sång
en blues fylld av rökt whiskey och chili
men alldeles utan
honung




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-07 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen honing?
Skön text!
2016-01-07

  Ulf D VIP
Jaa! Men vad f.., det här är ju livet i ett koncentrat, blues, whiskey, chili och en tänkare som sitter konstigt. Lysande!!
2016-01-07

  tildam
Så jävla rätt!!!
2016-01-07

    Sefarge VIP
Underbar Dikt!
Fylld av AgnesP
Känsla!Du slipper honungen.
Men var är marmeladen?
Är den slut?
:)
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP