Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renande

_________________

Förkastar intet
tills jag först förkastat allt
Tänker sedan rent

_________________




Bunden vers (Haiku) av Magica VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-08 00:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt rent <3 kram
2016-01-09

  Maria Sundelin VIP
Tycker om denna
Kramar
2016-01-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd haiku med många bottnar.
2016-01-08

    ej medlem längre
Låter klokt att börja på ett nytt sätt!
2016-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!.
Lite text med stort innehåll.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP