Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa...

 

All denna död

Alla dessa sjuka

människor runt mig

 

All outsäglig plåga

från derras knarrande steg

Alla dessa hopplösa själar

förbundna till mig genom blodets kraft

 

All uppoffran och uppgivenhet

Alla smaskande munnar

som suger blodet

ur mina vener

 

Alla dessa monotona varelser

intar sin position

 

Väntar...

 

De vet att jag kommer att

lägga mig helt oskyld 

på slaktbänken

 

De vet att jag smakar

dagg och honung

Alla dessa blodsugare

vet att jag smakar gott

 

Alla de här människorna väntar

på mig 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-08 09:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2016-01-09

  Maud Louise
Utnyttjad till kropp o själ! Ge inte din dagg o honung till de som inte förtjänar det...
2016-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Hu...det låter inte trevligt...
2016-01-08

  Staffan Nilsson
Snygg gestaltning!
Så här kan jag också känna mig ibland.
Att allt är mitt ansvar.
På något sätt är det väl allas vårt ansvar att ta vara på varandra.
Eller?
2016-01-08

    glas-svalan VIP
Klä dig i rustning. Eller omge dig med människor som förtjänar dig. Är mitt råd.
2016-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Låter som en mardröm!
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP