Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter igen

 

 Nu sjunger hon 

så där ljuvligt igen

så att själens smärta

åter vaknar

 

---

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-08 10:30



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ibland när man hör en vacker sång kan det hända att själens slussportar öppnas och tårefloden väller fram.
2016-01-09

  Linda CH VIP
Får mig att tänka på koltrastens vemodiga sång som kan väcka dessa känslor.
2016-01-09

  Lars Hedlin
Själens visa från hjärtas mitt....
2016-01-09

  Maud Louise
Väcker nyfikenheten i mig! Vem sjunger?
2016-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Starka minnen som dyker upp...
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP