Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade denna bilden på min dator redan!


Mod att våga stå upp!

Mod innebär inte alltid att ryta ifrån!

Det kan även vara att man är ödmjuk

Och tyst står för sin åsikt i rådande stund utan att brusa upp!

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-09)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 600 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-01-09 10:43



Bookmark and Share


  Margit Grell
Klokt!
2016-01-17

  Magdalena Eriksson VIP
kan man vara brusande ödmjuk? tack för fin text. du är nog en sån som du kan lyssna och utrycka saker ,starka utan sedvanligt manlig korkad brutal dominans. allt fler män börjar förstå att lyssnandet är attraktivt hos en människa något dyrbart och fint.
2016-01-14

  Teresia Ridell
Fint och bra !
2016-01-12

    ej medlem längre
Så sant - andra raden är så vacker!
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Ja, modet har många ansikten.
2016-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra ord att tänka på...
2016-01-11

  louisegirl
Tänkvärda ord...Bra skrivet
2016-01-11

  Maiah VIP
Självbehärskning är bra att öva sig i
2016-01-10

  StinaJ VIP
Kloka sanna ord att tänka på när sinnet rinner till.
2016-01-10

  Sommarina VIP
Absolut. Sinnet är starkt där lugnet råder
2016-01-10

  WyS VIP
Så är det med människor att alla är olika.
Verktygen på metallen guld kräver sina verktyg och är inte de verktyg som kan användas på järn.
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord!
2016-01-10

  Sunlight
Ja, att våga vara tyst i ödmjukhet..
visa rader..

"Se hur naturen - träd, blommor och gräs - växer i tystnad;
se stjärnorna, månen och solen, hur de rör sig i tystnad...
vi behöver tystnad för att få möjlighet att röra själar."
/Moder Teresa (1910-1997)

2016-01-09

  Gisela Nordell
håller med jag med, integritet kan visas på olika sätt liksom mod
2016-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och vist skrivet!
2016-01-09

  Anya VIP
Absolut.. håller med till fullo.
2016-01-09

  Lindha W Gustavsson
Mycket kloka ord - visheten har talat tycker jag i och med din text. Bravo!
2016-01-09

    ej medlem längre
Så klokt du talar.
2016-01-09

  Blomma-Stjärna VIP
absolutly right!
2016-01-09

  Åsa Njunjes
Ja! Håller med och ler. Det som sker stort sker tyst.
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin