Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade denna bild på min Dator redan !


Warm caress in the night!

Little flake falling down

The ground is shiny white

 

Wishing on a bright sparkling star

Memories of beautiful kisses

 

Your warm caress in the night

Make me ever so joyful

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-09)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 418 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-09 10:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart fin !
2016-01-12

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-01-11

  louisegirl
Ömt och fint
2016-01-11

  Maiah VIP
Vacker och mjuk
2016-01-10

  StinaJ VIP
Mjukt och känslosamt. Vem behöver väl frysa när man blir varm inombords av att känna sig älskad
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin känsla i texten!
2016-01-10

  Sunlight
Så fint...
2016-01-09

  Lindha W Gustavsson
Varmt kärleksfullt uttryckt.
2016-01-09

    ej medlem längre
Värmen från dina ord sprider sig som ringar på vattnet i alla sinnen.
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin