Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖ FALLER I VARGENS SPÅR - tanka

Snöklädd vilar mark

i överjordisk skönhet

vit i oskulds färg

kamouflerar mörker

inombords och utanför




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-09 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vitt är inte alltid oskuldsfullt.
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Klart fin!!
2016-01-11

  Lars Hedlin
Tycker om din text :)
2016-01-11

    Svartsol
Finstämd melankoli, människa i gränsland, person på bron mellan två roller: Skönskådaren och Skärskådaren.
2016-01-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig vinterskrud i ord
2016-01-11

  Karolina Cerise
så vackert <3
2016-01-10

  Magdalena Eriksson VIP
vargspår människospår
spår dig en stark
päls av dikt
2016-01-10

  M.Eta
Det som göms i snö kommer upp i tö, brukar det ju heta! Tänkvärt
2016-01-10

  Rise Little One
På något sätt tänker jag på Yin och Yang...
2016-01-10

  Blomma-Stjärna VIP
ytan är kall och oskuldsskön
i mörkret inombords
finns värmen - där ligger frön och gror
2016-01-09

    ej medlem längre
Den sköna släta ytan döljer ett skrovligt svart innehåll.
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP