Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert som en tavla

 

 

som ett pärlregn av vita snöflingor

kom de dansande ner mot marken

lade sig som ett fluffigt gräddtäcke

klädde träden i snöglitter

 

vintern står i sin vackraste skrud

man kan inte se sig mätt på skönheten

naturen så ljuvligt vacker

man tappar nästan andan inför det stora vita

 

för barnen är det härligt just nu

de kan åka pulka, skidor, skridskor och snowracer

göra snölyktor, bygga snökoja, göra snögubbar

får mig att minnas mina barndoms vintrar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-09 17:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text i vinterskrud!
2016-01-10

  Stephie
"Kom de dansande ner".. en perfekt beskrivning av de vita frusna sakerna som kommer. :) Fin vinterdikt!

2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP