Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det

Jag var rädd att
du skulle äta upp mig
att jag skulle dras ner
i något tungt och sorgset

Du sa att jag inte skulle vara rädd
att jag var rädd för ingenting.

Kanske hade jag rätt
och kanske du också hade rätt.

Men jag ville pröva
och se hur det fungerade

Då flydde du bara
väck från Sverige...

Vad var det för trygghet för mig?
Nej, nej jag kände bara smärta.

Nu är det som det är
och jag får ha det som jag har det.

Jag tror det blir bäst så.

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2016-01-09 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP