Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva toner

 

Nattens drottning har åter vaknat

Starkare än  någosin

Intar hon sin position

Som sångens mästarinna

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-10 02:03



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Jag tänkte genast på Malena Ernman som Nyårsnattens Drottning och hennes enastående framträdande både i sång och dikt.
2016-01-11

  Lars Hedlin
Underbart :)
2016-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga toner i din text!
2016-01-10

  Maud Louise
Fint.... nattens drottning har åter vaknat.... vackert - tycker om
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP