Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tid

 

En tidig morgon vaknar jag

En sen natt går jag till sömns

Detta ekorrhjul av tid

som snurrar runt, runt

Minuter och sekunder

i miljontal

kantar min väg

genom det jordiska livet

När jag vaknar

börjar kretsloppet återigen

sin automatiska tidsräkning

 

När stannar all denna tid upp ?

är det i slutet av mit liv ?

 

...

 

All denna tid att mäta

och göra upp med mig själv

All tid som finns inom mig

ryms i en vågskål

 

 

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-10 02:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skriftat min vän!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP