Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid är relativt, vi är alla ofödda, levande, döda.. Det är allt beroende på vem åskådaren är. När jag skriver vill jag skriva från ett perspektiv som jag redan har varit allt. Som jag är redan död, som om jag inte är född som om jag levde.


Dikter som Bekräftar

"Böcker som fängslar, ord som tar fram din ängslan.
Dikter som bekräftar, din verklighet som blir berättad.
3 meter ner, depression från lättja.
För när orden packas som jorden som schaktas.
Är det bara minnen om gångna änglar som lämnas kvar."

Saknaden är stor, lillebror, storebror, lillasyster.. Vila i frid.
I tid blir ni namnlösa, historier om era liv återväcker era personligheter.
I en biologisk form är ni för aldrig igen, spirituellt är ni i evigheten.
Tills vi ses igen.
Ska jag leva med de som finns kvar, som om de var er.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael