Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - Houdini


jag har aldrig lärt mig att fly
men konsten att försvinna har jag lärt till perfektion
ja försvinna kan jag utan att blinka och utan att det märks

därför 

går jag nu i lära hos Houdini
varje dag i veckan, lite extra om söndagen
och just idag
övar vi hur man får foten ur kläm
 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 319 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-01-10 11:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
...konsten att försvinna - har du/jag lärt mig/oss - skönt med slutet ditt:"hur man får foten ur kläm" - ack kvidandet sargar mig ...
2016-01-10

  Stefan Albrektsson
O, jag har gått samma knep&knåpkurs, https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1814052

2016-01-10

  baby bob
nice
2016-01-10

  Nanna X
Viktig kunskap. Lycka till!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP