Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimensioner

Ett kors
utan stolpe
och tvärbjälke

är inget
kors

en politik
utan lyhördhet
och vilja

är ingen
politik

ett rum
utan höjd
och bredd

är inget
rum

en kärlek
utan empati
och respekt 

är ingen
kärlek

en handling
utan avsikt
och riktning

är ingen
handling

ett nu
utan historia
och framtid

är inget
nu

korset
är politik
som skapar rum
åt kärlekens
handling
i nuet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 16:55



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Tänkvärt
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren