Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blir så jävla ledsen


Jag trodde verkligen inte att du skulle kalla mig för apa.




Övriga genrer av jag älskar henne
Läst 747 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-27 20:50



Bookmark and Share


  yoyyo
jo klart man blir ledsen kanske. hm aa
ja, som sagt, snygga rader
2006-05-07

  The Third Poet
hahaha kan dt bli bättre än såhär?? skön text
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

jag älskar henne