Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej du



du är feg

och det säger jag trots att jag drömmer om ditt hår,
och dina mjuka händer.

läpparna

De var mina. Du var min.

Nu då...

Nu är jag förpassad till grottfolket.

Och du...

Du är luften som jag var rädd för.




Övriga genrer av jag älskar henne
Läst 629 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-27 20:57



Bookmark and Share


  Vipe
Den som ändå fick leva med grottfolket.
Jag längtar till stenåldern.
Tillbaka till framtiden.
2007-03-08

  Albert
du skriver så himla bra!!!!!!
2006-06-04

  swimsus@gmail.com
Jag skrattade inte direkt då jag läste den HÄR dikten, men kan hålla med om att du skriver väldigt avskalat och med lite humor inbakat. Tragiskt dikt detta. fastnade vid raderna " De var mina, du var min". O sen hur det kan bli. Ja. gripande.
2006-04-29

  The Third Poet
Jävlar vilka sköna dikter haha skrattar och ler vartenda gång
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

jag älskar henne