Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig, kom tillbaka



snälla dröj inte.

jag behöver dig.

jag vill känna dig ...kyssa dig.


(Utan dig blir jag bara en tennsoldat som faller i glömska.)




Övriga genrer av jag älskar henne
Läst 809 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-28 21:56



Bookmark and Share


  yoyyo
vackert, japp :)
2006-04-28

  The Third Poet
Du tar mig med häpnad vartenda gång vacker dikt :D
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

jag älskar henne