Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på nätet!


Space oddity!

Major Tom has reached his destination!

R.I.P Stora vackra själ <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 427 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-01-11 09:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, det är sorgligt!...
2016-01-14

  Teresia Ridell
Ja en stor sorg :(
2016-01-12

  Sunlight
R.I.P <3

En mycket bra bild... <3
2016-01-12

  Gisela Nordell
härligt att så mycket finns bevarat
och att han gav så mycket under sin tid här, många har blivit så inspirerade
2016-01-11

  Ingrid Trolle
Mycket vackra ord
över en stor konstnär
2016-01-11

  ULJO
The king is ded R.I.P.
2016-01-11

    ej medlem längre
Vacker hyllningstext - över en stor konstnär!
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Fin hyllning.
2016-01-11

  louisegirl
Hans minne finns alltid i mitt <3
2016-01-11

    ej medlem längre
Han lämnar ett tomrum som ingen kan fylla.
2016-01-11

  StinaJ VIP
Verkligen sorgligt. Han var en av de största. R.I.P <3
2016-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Minnet och musiken lever kvar!
2016-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Detta är en fruktansvärd tragedi!
Han var en av de absolut största och en stor inspirationskälla.
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin