Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir världens tillstånd alltför påträngande och många bäckar bildar en flod.


Djupt andetag

Djupt andetag
Titta på din hund
Se ljuset

Mörker runt mig
Från alla håll
Som om landmassan jag står på
Rasar ner i avgrunden

Djupt andetag
Känn din kärlek
Känn värmen

Giftet genom världens ådror
I mina anhörigas ådror
Finns det hopp om bot
Eller bör jag kapa den sjuka kroppsdelen?

Djupt andetag
Tänk på de friska
Försök föreställa dig hopp.




Fri vers av Verner Ask
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-12 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask