Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Styrelse

åldersdiskriminerar dömer utan undersökning
Bostadsrättsstyrelse
Borde ej få ansvarsfrihet utan undersökning
Ställas ut i media med bara baken
Det är den rättvisa saken!!!




Fri vers av claes fredelius
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-01-12 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius