Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Kungahuset och Kyrkan

Dom står på våra flyktingars sida!
Till skillnad mot MP:s och SAP:s ledningar!
Som kör över elementen
Buuu! För dessa ledningar som banar väg
för SD...




Fri vers av claes fredelius
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-01-12 13:40



Bookmark and Share


    Jerska
Det kanske är tvärtom? Hade de inte gjort något hade SD ökat ännu mer. Det finns en gräns och ett slut för allting.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius