Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolfte januari (nå mig)

Du kommer aldrig nå mig 

du kommer aldrig nå mig 

jag vill att du ska nå mig 

men du kommer aldrig 

 

nå mig




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-12 14:21



Bookmark and Share


    Jerska
Bra idé att flytta ut det sista "nå mig" långt bort. Sånt gillar jag!
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP