Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

 

Köksbordet,

den tidiga gryningen

 

Tankarna och den sena natten

 

Kniven

hon känner eggen

 

Vill skära inte bara rispa

ut hjärtat det isiga

 

Hans hjärta är hårt

precis som man hugger i sten

 

Det måste vända

ingenting är evigt

 

Bara gravens vila

kan rädda närheten till livet

 

Hon måste välja

om hon ska rädda sig själv

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-13 11:22



Bookmark and Share


  Maud Louise
Starkt, gripande och berörande! Känner förtvivlans maktkamp...
2016-01-20

  Roger Karlsson
så starkt så berörande så sant
2016-01-20

  Lars Hedlin
Berör starkt inom <3
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som griper tag!
2016-01-13

  Hanna Mari Wallin
Gripande meningar
2016-01-13

  Mats Edin VIP
Stark och vacker på en gång
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP