Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugsmällan klatschar till

 

Evighet

Dömd till lidande 

för att sona sina synder

som han hittade på

 

men

 

Hon drömmer i hemlighet

att hon lever

en trollsländas flyktiga liv

 

och

 

Helt plötsligt slår flugsmällan till

klatschar

och det är bara mos kvar

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-13 11:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt framfört..Mästerligt min vän
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP