Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon

I en dröm sa du
det som inte kan sägas
om dagen
det som fattas
det som består

När ska du gå?
Låt mig följa med

Stjärnhimmel över staden
norrskenet jag aldrig har sett
ja visst ville jag




Fri vers av Cathrin M
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-13 14:22



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så vackert och modigt om att våga välja kärlek.
2016-01-14

    ej medlem längre
Drömmen och stjärnhimlen...en längtan som tänts...
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M