Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bilden på min Dator redan .)


Drömmen om oss!

Låt den kärlek vi känner

Bli till en vacker evighet

 

Känslan du ger

Får min själ att le vackert

 

Värmen du sänder

Får mitt hjärta öppnas för dig

 

Det finaste jag vet

Är att veta att du tänker på mig

 

Så underbart härligt det är

Att få sova naken uppkrupen bakom dig

 

Drömmen om oss är sann

Och jag älskar att vara i din famn

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-14)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 331 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-01-14 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint och känsligt!
2016-01-18

  Sunlight
Så vackert och ömt gestaltat..
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla...så fint...
2016-01-16

  Teresia Ridell
Härligt !
2016-01-16

  ULJO
Så vackert
2016-01-15

  StinaJ VIP
Underbara värmande ord som värmer det törstande kärlekshjärtat
2016-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
underbart om närheten till den man älskar
2016-01-14

  Ingrid Trolle
En varm underbar
kärleksdikt!
2016-01-14

  DominiQueen
Underbart om er Lycka
Epidemiskt smittsamt :-)
Tack för gott virus...
Blessed be
2016-01-14

    Dan Myrbeck
Superbra kärleksförklaringar!
Bäst tycker jag dessa är:

Låt den kärlek vi känner

Bli till en vacker evighet

* * *

Det finaste jag vet

Är att veta att du tänker på mig


2016-01-14

  Chawa VIP
Så ömsint varmt och fint!
2016-01-14

  louisegirl
Underbart
2016-01-14

  Änglaögon
Varmt och vackert.
2016-01-14

  WyS VIP
Naket nära!
2016-01-14

    ej medlem längre
Kärleksdrömmar...ljuvligt.
2016-01-14

  Angel of love
Kan bara säga KÄRLEK <3
2016-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Varmt och vackert i kärleksfull ton.
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och närhet!
2016-01-14

  bumerang
Så fint att du njuter din lycka och delar den med oss. Så fint att du nått fram till dessa känslor.

2016-01-14

  Nannie
väldans vacker denna
2016-01-14

  aol
Innerligt vackert berörande så nära.
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin