Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade redan denna bild på min Dator!


Ordlöst tyst!

Ordlöst betyder inte alltid att det är tyst!

Tyst betyder inte alltid att man tiger!

(Copyright - © Lars Hedlin 2016-01-14)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 368 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-14 12:28



Bookmark and Share


  agneta pichler
När två hjärtan talar
Är det sällan tyst.. :)
2016-01-19

    ej medlem längre
Ja, tankarna är fyllda av ord...
2016-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2016-01-16

  Teresia Ridell
Ja tystnaden säger mycket ibland..
2016-01-16

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord att ta till sig
2016-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
ordlöst men inte tyst - kroppen talar, tänker jag
men att inte det tigs och ändå är det tyst?
det klurar jag på en stund men finner inget svar...

- fin bild till Ordlöst tyst!
2016-01-14

  Ingrid Trolle
Prata kan man med alla
men få kan man tiga
tillsammans med.
Mycket bra
2016-01-14

  louisegirl
Sant och bra
2016-01-14

    Dan Myrbeck
Nää, det kan ju vara kroppsspråk inblandat...
2016-01-14

  Marianne Räf
Klurigt och klokt !
2016-01-14

    ej medlem längre
Tystnaden talar....
2016-01-14

  Angel of love
Så sant min vän.
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Kroppen har sitt språk och goda handlingar kan man göra utan ord.
2016-01-14

  Maj-Lis VIP
Tystnaden kan säja mycket
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin