Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

 

Allt kan vändas emot mig
och jag har ingen chans
jag är inte en människa som de 
tror på
jag är den människa som inte 
får någon försvarsadvokat
jag är den som skriker mina stämband blodiga
medan de inte låtsas höra




Fri vers av Ananas
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-14 20:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen mig i textens innehåll...men det kan bli bättre. hoppas det blir det för diktarjaget.
2016-01-21

    Tea Alex
Det kan vara svårt att ta plats på ett bra sätt i livet. Man vill inte vara ett offer, men samtidigt våga be om den hjälp man behöver.
2016-01-20

  me_we
Och självklart anses man galen då!
2016-01-17

  Roger Karlsson
text som en darrande pil mitt i måltavlan
2016-01-17

  Den lilla tänkande
oj, varför är det så?
2016-01-17

  Arvast
Bra skrivet!
Ger en känsla av frustration.
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas