Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet, ingenting kvar för mig

Ingenting kan läkas längre
Ingen vill ha kvarlevorna av det som en gång var jag
Jag tror inte på kärleken, för i så fall varför skulle vi hela tiden brytas ner så fort vi börjar hoppas?
Dina kramar kanske är vänskapligt menade,
och det är i och för sig fint och antagligen värdefullt också
Men det räcker inte för mig
Inte nu längre
då allt jag har kvar av min framtid och identitet är fyllt med tomma andetag, som ekon från ett annat (bättre) liv
Behöver din "själ"




Fri vers av Den Svarta Rosen
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-14 21:15



Bookmark and Share


  Amanda N
Shit, vad bra skrivet!
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Den Svarta Rosen
Den Svarta Rosen