Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

Ingen vet
Hur det är att vara jag
Att vara maktlös inför sitt eget sinne
Inlåst som en död fånge
Död
Jag älskade [dig] alldeles för mycket
Tills lungorna sprack, andetagen blev för tunga,
blicken stelnade i det bleka ansiktet där tårarna runnit ner inte länge innan,
inte ett ljud kom ur henne då hon sakta kvävdes och såg på då livet togs ur hennes famlande händer,
rinnande bort likt kvicksand
Hon gav allt
Hon ångrade det mesta hon sagt och gjort och grät sig till sömns i en något fruktansvärd förtvivlan
"Jag borde ha dött redan tidigare"
Innan allt det här inträffat
Men jag skulle sakna dig så mycket
Fast vi aldrig hade setts
Jag vill ta dig i min famn
Då jag förlorat allt i denna värld vill jag ändå kunna viska om det så vore det sista jag gör
"Jag älskar dig. Så mycket."
Du...




Fri vers av Den Svarta Rosen
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-19 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Svarta Rosen
Den Svarta Rosen