Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i Blodet

Du ser på mig med en kall bitterhet
Ilska reflekteras i dina mörka ögon
Jag darrar och försöker fokusera
Men är distraherad
av din vemodiga skönhet
Varför, hur kunde.. du göra såhär?
De orden blev aldrig yttrade högt, men de brände på min hud vid varje bett, smekning
Hur kunde du?
Frestad, söndrig inuti
Du tar för dig, medan jag skälver och andas in din doft
Kannibalism
Det svider inte längre viskar jag sakta, mellan flämtande och gnyl
Jag tror jag är.. bedövad
Du ser på mig och föstår
Hon behöver mera, vill ha smärta
Bitar lossnar, blodet överförs
Från mig, till dig
Min älskling




Fri vers av Den Svarta Rosen
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Svarta Rosen
Den Svarta Rosen