Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökarljus

Vandrar
bakom låsta dörrar
avgrunden i soffan
som heter jag och mig och hon
och en gång ville
men nu är det över
långt om länge

svek från min egen hand
platsen gör mig till lögnare
blinda vinkeln

går närmare in
sitter i väggarna




Fri vers av Cathrin M
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-15 08:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2016-01-17

  Anya VIP
Mycket fin...känner igen mig. Starkt om hur man kan känna sig. Håller med Häggström...ångest i orden.
2016-01-16

  Lehva VIP
Vilken fantastiskt oroväckande text. För mig speglar den min ångest.
2016-01-16

    ej medlem längre
Tankfullt...i självrannsakan...
Text som berör!
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M