Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - frånvaro av honung


i äggstadiet är verkligheten ny
annorlunda
jag taggar sannheten och välter den sibiriska muren
spatziba säger jag när röken lagt sig
och den rödhåriga Benedicte, hon skrattar




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-15 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftigt! Helt otroligt bra skrivet! Väcker många tankar och frågor, särskilt om den rödhåriga Benedicte, och det rökfyllda gör texten extra mystisk.
2017-03-11

  tildam
Den vackraste titel jag nånsin läst.
Och sen rader av förståelse, försoning och värme.
2016-01-16

  kerstin skriver VIP
åh - bara åh - den där lagda röken väntar jag oxå på
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP