Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto: Copyright : Soligajag_1


Vilken vacker dag med härliga anleten.

Dukade upp till en frukost med nybakade frallor
med ost och tomat.
Inväntade alla härliga människor ur olika perspektiv.
Det utbrött ett 'kackel' av spektakel som jag njöt av i min stilla
nyfikenhet.

Det mumsades i olika hörn och hördes belåtna suckar.
Vilke fantastisk syn för gudar.
Ge mig mer ork så jag åter kan ge mig hän åt en sådan dag!

Alla tackar och ger mig uppskattning för den ljuvligaste
frukosten dem stillat sin hunger med.
Även att du är du gör våran dag så vacker.
Ler och lägger denna fina dag på minnet.

Sådana dagar är som bomull
för hjärtat!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-16 07:05



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vilken fin start på en ny dag!
2016-01-20

    Dan Myrbeck
Ååååååå, ja e sååååååååå
läckermumsig av mej..
2016-01-19

  Valter Örn VIP
Det man ger ut av kärlek och omsorg kommer tillbaka till upphovet,
2016-01-16

  louisegirl
Din vackra positiva dikt, lägger sig som bomull kring mitt <3
2016-01-16

    ej medlem längre
Din varma glada text lägger sig som bomull kring kalla hjärtan. Tack för att du värmer oss i vinterkylan med positiva ord!
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och skönt med uppskattning...
2016-01-16

    huldran
Kurar in mig i soffan och myser med dina nybakat frallor.
2016-01-16

  Ljusletaren
Finns inget bättre än att få goa ord för de värme länge och väl i själen. Den svåraste och jobbigaste dag kan med ens bli soligt och lätt.
Du bakade in dina soliga känslor, de tog emot friden och smaken och njöt. De gav dig feedback i retur för att minnas. Bra ordat/ kram
2016-01-16

  aol
Så sant vackert skaldat,
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP