Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbild

Inexakta bilder
av en suddig gestalt
oskarp i konturerna
och skyndar förbi

i avtagande
nedans natur




Fri vers av Cathrin M
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-16 11:13



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Dikt som sätter fart på läsarens fantasi.
2016-01-22

  Bossepoet från Österbotten
Tänkvärdt
underfundig
2016-01-20

  Linda CH VIP
Elegant beskrivet!
2016-01-19

  Anya VIP
Jaa som ett minnesdis. Fint gestaltar du!
2016-01-17

  Lars Hedlin
Fängslande text!
2016-01-17

    ej medlem längre
Så kan det bli med tiden när minnen bleknar...

2016-01-16

  Lehva VIP
Minnets begränsade förmåga. Det finns möten som borde blivit mer än så.
2016-01-16

    ej medlem längre
Spännande text!
2016-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som sätter fart på tankeverksamheten!
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M