Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsenergier och psykisk ohälsa. Se mer fotokonst här: https://www.instagram.com/kristina0179/


Tunnelseende för obalanserade schakran Du möter...

 

******

Somliga går med trasiga skor,

en livshistoria,

skriven i sinnet,

kanske en uppväxt i social misär,

kanske otrygg i samhällets sfär,

full av ångest i minnet,

*** 

Somliga går på en väg utan ljus,

ser ingen framtid,

har ögon fulla av grus,

depressionen tar över,

du tabletter behöver,

och bedövar smärtan,

med ett medicinskt rus,

*** 

Somliga lever i utanförskap,

är ensamma i sin affekt,

allt känns så jävla svart,

är ständigt nere och dyster,

ser ingen ljusglimt,

och saknar det där som ger lyster,

*** 

Somliga hamnar hos en psykolog,

när allt känns som mörkast

och svart,

har ett möte inbokat

om si sådär om en kvart,

en terapitimme,

i social monolog,

*** 

Somliga går med trasiga skor,

gömmer sin sorg bakom en mask,

påklistrat leende,

i ett dolt beteende,

ropar ett osynligt hallå,

jag behöver tömma min slask,

*** 

Somliga går med trasiga skor,

de finns både här och där,

bakom det ytligt vackra, 

bakom ytligt beteende,

går förbi Dig,

som har tunnelseende,

för individen Du möter,

med ett obalanserat schakra

******

 ©kristina0179

//Bilden: Motivet är målat utan penslar, med mina bara händer i akrylfärg. Därefter har jag fotograferat en del av det hela (ur det fullständiga motivet), och därmed funnit ett annat motiv i i den utvalda biten från helhetsmotivet, som jag sedan har belagt med diverse filter, med hälp av en fotoapp// V-F

Se mer fotokonst här: https://www.instagram.com/kristina0179/

 

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-17 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale