Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interaktion - ensamma själars medicin

 

 

// Har Du tänkt på,

att allt Du gör och säger,

kan ha betydelse för andra.

Att du finns här på nätet,

ger feedback,

applåderar,

ger en väg framåt,

för någon ensam

och kanske osäker att vandra,

 

Ty att i ensamheten,

bakom skärmen bli sedd,

någon tog sig tid,

tänkte "outside" sitt "head",

lite peptalk och bry sig om,

kan hålla den ensamme från ohälsa,

och sluta ledsamma sinnen, 

inom lås och bom,

och vara ett ljus för en positivare hälsa,

 

En del lever i utanförskap,

är ensamma själar,

som ropar hallå,

Om någon i etern svarar,

tänds hopp och ljus,

i ensamhetens tablå,

Några vänliga ord,

och rader,

kan ge mer än vad du tror,

Att vara osynlig för andra,

ger trauma,

och blott mer depression gror,

 

Så ett litet hej,

ombrydd om någons hälsa,

kan få själars stjärnor att glänsa,

från någon i denna Cybereter,

kanske just från dig,

som är okänd,

kanske är det DU,

som sår ett litet frö,

för någon att byta ut

sina depressionstapeter // V-F

 

 

Bilden är min fotokonst

 

©kristina0179

 

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-16 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale