Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden

Sålunda förflyter livet
som en grå flod
vars flöde mättats med lera
sediment från varje sträcka
den passerat

till synes stilla är
mittfåran

stilla där allt finns
allt
varje befintlig punkt
längs vägen






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-16 22:01



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fin metafor med tyngden/gråheten i kanterna, men där centrum är rent och stilla.
2016-01-17

  Nanna X
En stilla flod - en paradoxal synvilla?
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP