Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här blir man inte långrandig

 

ränderna

börjar blekna 

om än

                  rovdjuret

ligger på lur 

morrar dovt

känner               vittringen

doftmarkerar

förbereder riktningen

sonderar terräng

tiger inte still

hävdar sin

                     bytesrätt

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-16 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra starkt och talande
2016-01-17

  Stefan Albrektsson
Tänkte också som Nanna X : ) (och nu ser det ut som gladgubben fick en rosett på huvudet). Texten är dessutom grafiskt fint tigrerad!!
2016-01-17

  TrollTörnTrappan VIP
Talande i sina kortrandiga raders explosiva mättnad!?!

(Apropå alla djur tror jag du kan hitta några fynd i min nyliga dikt Älva Räv oxå...)
2016-01-16

  Nanna X
Byta julklappar?
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

prima donna