Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlig fortvaro

År läggs
till år. Tiden
går inte att hejda.
Fast i oss finns kanske något
evigt.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-01-17 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson