Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomsten

Länge hade jag
befunnit mig
på brunnens botten.
Så en dag sträcktes
en stege ner.
Jag klättrade upp.

Åter skådade jag solen.

Varför hamnade jag
i brunnen?
Vem räckte mig
stegen?
Jag har fortfarande
inget svar.




Fri vers (Fri form) av Andreas Nilsson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-17 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson