Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulser

Varför
inte låta
sig styras av nuet
om det ändå inte finns nåt
sedan?




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 425 gånger
Publicerad 2016-01-17 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson