Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tingens ordning

Visst finns
fasta värden.
Vad rätt, gott och skönt är
ej av mänskan bestäms men av
kosmos.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-01-17 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson