Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kraven

Bördan
har varit tung
hela mitt vuxna liv.
Jag vacklar nu... När ska jag få
vila?




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-01-17 07:27



Bookmark and Share


    Balans
Dags att säga nej?Vila måste man...
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson