Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan i mörkret

Tacksamt
tog jag emot
ljuset. Jag började
vandringen åter till mänsklig
samvaro.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 397 gånger
Publicerad 2016-01-17 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson