Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öländsk åsyn

På Ölands alvar
är himlen lika hög som
över blankblått hav.
Synranden försvinner bort.
Ändlöshet intar ögat.




Bunden vers (Tanka) av Andreas Nilsson
Läst 231 gånger
Publicerad 2016-01-18 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson