Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna bild hade jag på min dator redan :)


We dive into our oceans!

Here in my heart I find you

We dive into our oceans so love full

 

We walk in the opened wind

Our soul and heart is like one single vibration

 

Together we are pure energy

Together we are Life and Love

 

(Copyright ©Lars Hedlin 2016-01-17)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-17 13:24



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt !
2016-01-30

  StinaJ VIP
När tankarna blir en och samma...fint !
2016-01-21

  Fem hjärtan VIP
Helt underbar poesi!
2016-01-19

  Sommarina VIP
Kärlekstext att bli glad av..fint
2016-01-18

    Dan Myrbeck
Fin inspiration => Fin text!
2016-01-18

  Gisela Nordell
Ja det var fint, fin energi i dessa rader och fantastisk bild till!
2016-01-17

  louisegirl
Så kärleksfullt och ömt
Vackert!
2016-01-17

    ej medlem längre
Oceaner av känslor och kärlek i din fina dikt.
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
När livet är som bäst!
2016-01-17

    ej medlem längre
Just a lovely poem!
2016-01-17

    ej medlem längre
Så vackert och kärleksfullt skrivet!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin