Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Att skratta och ge sig hän .

Fick en sådan underbar respons av Zavanna här så
nu kommer detta faktum och 'njut av livet'parodi!

Skrattet gör att din livslängd är mycket bättre
och längre än dem som är sura och bittra.

Varför inte skratta när du är på bio,
ska du hålla inne med det härligaste du har!!
För vem då ? och varför ?
Njut istället och skratta ännu mer.

Oavsett om folk stirrar på dig, låt dem stirra .
Man har inte' roligare än man gör sig ' heter det.
När jag går ut med vänner till disco, restaurang eller en pub
så hörs jag nog över hela rummet . Och ??
Livet är till för att leva!

Ska jag vara tyst och försynt för att någon tittar snett
på mig och skakar på huvudet.
Nej tack.
Okej, beroende på vilka tillställningar man är på
så ska man bete sig fint och belevat.
Men därför går jag inte på sådana gråa och tråkiga
ställen. Hemska tanke!

Åter igen , håll inte inne med ditt skratt om du
tycker någonting är roligt !
Lev ut ditt underbara jag och garva ännu mer.

Livet är för kort för att du ska 'va instängd i en bubbla' ,
Mina grabbar är likadana , tänk om vi alla går på
bio och skrattar som galningar!!
Får ont i magen till slut. . HahhahHa. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-17 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt! Nog skrattas det allt. Både högt och lågt:)
2016-01-21

  Valter Örn VIP
Goda skratt förhöjer livskänslan, förlänger telomererna¨, lockar fram endorfinerna och andra gosaker i vår kropp och vårt känsloliv. Kram
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Jättebra, men skratta inte så mycket så du dör... Mina texter ligger ju klart i riskzonen...

Det vore tråkigt om du förvandlades till avlidnajag_1.
2016-01-18

  Ljusletaren
Jag bjuder på mig själv och mitt skratt så ofta som det bara går.
Fin uppmaning!
/kram
2016-01-18

  aol
Känner igen mej är en känslomänniska som älskar att se glada människor och jag går aldrig till negativa typer om jag slipper, kram till dej och Zavanna,
2016-01-17

    ej medlem längre
Tänk om det fanns många fler som du, då skulle världen se annorlunda ut.
Tack för att du är du och för att du sprider så mycket värme och glädje.

2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP